Στην Ανόρθωση ο Τσιακλάγκανος, ακολουθούν Σταθούρος-Ζησόπουλος

Τριπλή ενίσχυση ενόψει του 2ου γύρου της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ

Το καλοκαίρι του 2020 ο Γιώργος Τσιακλάγκανος βρέθηκε πολύ κοντά στην ομάδα της Ανόρθωσης, αλλά τελικά χρειάστηκε να περιμένει κανείς μέχρι τον χειμώνα του 2023 προκειμένου ο παίκτης να ενταχθεί στο συγκεκριμένο σύνολο, καθώς ήδη υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Τσιακλάγκανος βρισκόταν πέρυσι στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά μία άτυχη στιγμή ήταν αρκετή να του προκαλέσει σημαντική ζημιά στο γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσει τη χρονιά και να μείνει εκτός δράσης για να επανέλθει το καλοκαίρι με τον ΑΟ Πολυγύρου. Πλέον έχει επανέλθει και όλα δείχνουν ότι θα είναι και άμεσα διαθέσιμος για την Ανόρθωση από την ερχόμενη Κυριακή, καθώς αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος (12η αγωνιστική) με την εκτός έδρας αναμέτρηση στον Αμπελώνα Λάρισας με αντίπαλο τον τοπικό ΓΣ.

Η Ανόρθωση όμως δεν θα έχει στις τάξεις της μόνο τον 28χρονο ύψους 1.92 μ. forward, αλλά και δύο ακόμη παίκτης. Κατ’ αρχάς, πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά βρέθηκε η φόρμουλα προκειμένου ο Άγγελος Σταθούρος να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου (από τον οποίο είχε αποχωρήσει πριν από κάμποσες εβδομάδες), οπότε ο παίκτης αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της Ανόρθωσης και για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Από την άλλη, ο 20χρονος Παναγιώτης Ζησόπουλος θα αποτελέσει την προσθήκη που θα βασιστεί σε νεανικό δελτίο, προερχόμενο από μεγαλύτερη κατηγορία (μιας και ο παίκτης αποτελούσε μέχρι πρότινος παίκτης της Νίκης Βόλου που βρίσκεται στη Β’ Εθνική). Εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα, θα γίνει και αυτή η προσθήκη και έτσι η Ανόρθωση θα είναι ακόμη πιο ενισχυμένη στον δεύτερο γύρο της Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.