Στην Αταλάντη κι όχι στο Μαρτίνο με τον Οπούντιο ο Διαγόρας για το 3Χ3

Η όρεξη άνοιξε για τα καλά στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, που μετά το δύο στα δύο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (15.00) από τον Οπούντιο, στοχεύοντας στη διατήρηση του απολύτου.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Μαγνησίας έμαθαν ότι θα παίξουν στην Αταλάντη κι όχι στη φυσική έδρα του αντιπάλου τους, το Μαρτίνο, που δεν μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη παιχνίδι λόγω εργασιών, κι αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμη πλεονέκτημα για το σύνολο του Στέλιου Αρσένου.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, που θα πάει να παίξει χωρίς προπόνηση στο γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα, έχει απολογισμό μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής και είναι αξιόμαχη, αλλά σίγουρα προσφέρεται για βαθμό ή βαθμούς. Πιο επικίνδυνος παίκτης της είναι ο Σεΐτι, που αγωνίζεται και στα δύο άκρα και είναι μόνιμη πηγή κινδύνων, ενώ σίγουρα πολλή προσοχή χρειάζεται και ο Αργεντινός επιτελικός Έντσο. Απών για την ομάδα του Γιάννη Καραμπά θα είναι ο εξτρέμ Μαλέρδος, που είναι τραυματίας, ο τιμωρημένος Κόκκας, που αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή, ενώ αμφίβολος είναι ο έμπειρος φορ Κωτσαλάς.

Ο Διαγόρας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην του Αλεξίου και δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην ενδεκάδα. Αν γίνει κάποια αλλαγή αυτή θα αφορά στο κέντρο της άμυνας, με τη χρησιμοποίηση ενός εκ των Ναουμίδη ή Γιαουπλάρι, που μπορούν να προσδώσουν περισσότερο ύψος. Στο προηγούμενο παιχνίδι αμφότεροι ήταν στον πάγκο, αφού θέλουν κάποιο διάστημα ακόμη να φτάσουν στο 100% της ετοιμότητάς τους, αν και ο Ναουμίδης μπήκε από την αρχή της επανάληψης, ενώ και ο Γιαουπλάρι δείχνει έτοιμος να βοηθήσει, αν χρειαστεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.