Στην Παιανία για φιλικά με τον Παναθηναϊκό η ακαδημία της Δάφνης

Στην Παιανία θα μεταβεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου η ακαδημία της Δάφνης για φιλικούς αγώνες με τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και σε σχετική ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου τονίζεται:

«Κατόπιν προσκλήσεως της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το ερχόμενο Σάββατο 29.09.2018 η ακαδημία μας (γεννηθέντες 2008- 2009) θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία, προκειμένου να λάβει μέρος σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ. Η συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε από την περσινή χρονιά,όταν και επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις για τη συμμετοχή των τμημάτων μας σε φιλικούς αγώνες, με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας φέτος θα πραγματοποιηθούν αρκετά ταξίδια, προκειμένου οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ να διαπιστώσουν την εξέλιξη των αθλητών μας. Αντίστοιχα τη φετινή αγωνιστική χρονιά τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού θα επισκεφτούν την πόλη του Βόλου, ώστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία, συμμετέχοντας σε φιλικούς αγώνες που θα διοργανωθούν στον Βόλο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κωνσταντίνο Ταράση, υπεύθυνο ακαδημίας, και τον κ. Άγη Μερεμέτη, προπονητή των τμημάτων ακαδημίας, για την πρόσκληση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπως και τον κ.  Εμμανουήλ Ματσαδέ, υπεύθυνο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τη συνεργασία του στο θέμα της μετάβασης της ομάδας μας στον αγώνα του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE.

Τέλος, μετά τη διεξαγωγή των φιλικών παιχνιδιών όλοι οι αθλητές μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς θα μεταβούν στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α., προκειμένου να παρακολουθήσουν το αγώνα της SUPER LEAGUE μεταξύ  της ομάδας του Παναθηναϊκού και της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα. Την αποστολή της ομάδας στην πόλη των Αθηνών θα ακολουθήσουν ο υπεύθυνος της ακαδημίας, κ. Μελέτης Γιούργας, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και οργάνωσης, κ. Ελευθερία Μποτίνη, και ο προπονητής των τμημάτων, κ. Κωνσταντίνος Παπαστεργίου».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.