Στην τελική φάση από σήμερα η ομάδα νεανίδων πόλο του ΟΥΚΒ

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τον ΟΥΚ Βόλου με τη συμμετοχή σε ακόμη μία Τελική Φάση Πανελληνίου Ηλικιακού Πρωταθλήματος πόλο.

Η άκρως επιτυχημένη χρονιά για την υδατοσφαίριση του ΟΥΚ Βόλου (και ειδικά για το γυναικείο τμήμα που έχει να επιδείξει μόνο επιτυχίες την φετινή χρονιά, με αποκορύφωμα την 5η Πανελλήνια θέση στην κατηγορία κορασίδων μικρότερων του 2003), κλείνει με την ομάδα των Νεανίδων που συμμετέχουν στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται από σήμερα Πέμπτη 25/7 ως την Κυριακή 28/7 στην Αθήνα (κολυμβητήρια Βουλιαγμένης και Νέας Σμύρνης).

Ο ΟΥΚΒ συμμετέχει στον Β’ όμιλο με αντιπάλους τις ομάδες του Ολυμπιακού Πειραιά, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Ρεθύμνου και Πανιώνιο. Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι παρακάτω αθλήτριες: Καραγκούνη Νατάσα, Τζιάνη Ράνια, Αχλαδιώτη Άννα-Μαρία, Νικηφορίδη Μαρία, Ντόνα Κλεοπάτρα, Μπένη Φωτεινή, Τσιμπερίδη Ελένη, Γαργαλέτσου Κατερίνα, Κουφιδάκη Χρυσάνθη. Προπονητής ο Ζαφείρης Μαρινάγης. Οι ευχές απ’ όλη την οικογένεια του ΟΥΚ Βόλου συνοδεύουν την ομάδα στην προσπάθειά της για ακόμη μία διάκριση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.