Στην Τρίπολη ο Βεργέτης, θα επιστρέψει για την καθοριστική συνάντηση με Αλέξη

Στην Τρίπολη επέστρεψε από την Πέμπτη (28/5) ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος τη Δευτέρα που μας πέρασε είχε έρθει στον Βόλο και είχε επαφή με τη διοίκηση και όσους ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόλη και κάνουν ατομικό πρόγραμμα στο “Παντελής Μαγουλάς”.

Ο Αρκάς τεχνικός θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας μέσα στον Ιούνιο, χωρίς να είναι γνωστό πότε ακριβώς, πιθανότατα μαζί με την οικογένειά του, συνδυάζοντας την αναψυχή με τις τελικές συζητήσεις με την κυανόλευκη ΠΑΕ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Κι αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι η νέα επιστροφή του θα επιδιωχθεί να συμπέσει με τον ερχομό από την Αγγλία του ισχυρού άνδρα της Νίκης, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ακόμη βρίσκεται στο Λονδίνο.

Κι αν τα σημάδια είναι θετικά, για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας  ο 44χρονος προπονητής, εντούτοις στη Νίκη γνωρίζουν ότι αυτό μπορεί να οριστικοποιηθεί και να πάρει επίσημη μορφή μόνο αν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Βεργέτης και Αλέξης Παπακωνσταντίνου και συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου που θα υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών, παρόντος πιθανότατα και του μάνατζερ του κ. Βεργέτη.

Μέχρι τότε, όπως βγαίνει προς τα έξω από την ΠΑΕ Νίκη, όλα είναι ρευστά, αλλά η αισιοδοξία που υπάρχει για θετική κατάληξη της υπόθεσης είναι μεγάλη. Φυσικά, είναι δεδομένη η θέληση από την πλευρά της βολιώτικης ομάδας να έχει και πάλι στον πάγκο της τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος επίσης παρουσιάζεται θετικός.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.