Στηρίζει τη φιλοσοφία ανάδειξης ταλέντων το ισχυροποιημένο Δ.Σ. του Μαγνησιακού

Στην ισχυροποίηση του Διοικητικού του Συμβουλίου με την είσοδο νέων μελών και τη στήριξη αυτού στη φιλοσοφία της ανάδειξης ταλέντων από την ακαδημία του συλλόγου αναφέρεται δελτίο Τύπου του Μαγνησιακού. Αναλυτικά:

“Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο του Μαγνησιακού, το οποίο είναι πιο ισχυρό από ποτέ, με την προσθήκη των νέων μελών του, που με τη χρονική σειρά που ανακοινώθηκαν είναι οι Αλέξανδρος Οικονόμου και Απόστολος Βεργής Ζαρκάδας).

Στο Δ.Σ. καλωσορίστηκαν τα νέα μέλη, έγινε απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και σύσσωμο το συμβούλιο απεφάνθη ότι  στήριζε και στηρίζει τη φιλοσοφία του Συλλόγου, με έναν και μοναδικό σκοπό, την ανάδειξη ταλέντων από την ακαδημία του, σε συνάρτηση με την προετοιμασία της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, για όλα τα τμήματα του ΑΣΒ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ.

Επιπλέον συζητήθηκαν τα εξής:
– Η παραμονή στο σωματείο παλαιών ποδοσφαιριστών  με ήθος και αρχές

– Η απορρόφηση από την ανδρική ομάδα ταλαντούχων παικτών, που προέρχονται από τον Νέο Μαγνησιακό

– Ετήσιος σχεδιασμός ακαδημιών, Νέου Μαγνησιακού, Μαγνησιακού και της γυναικείας ομάδος (εντός της εβδομάδος θα υπάρχουν σημαντικές ανακοινώσεις όσον αφορά στο σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για ολόκληρο τον οργανισμό του Μαγνησιακού)

– Προπονητικές εγκαταστάσεις”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.