Στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου με Γαλλία η Εθνική Νεανίδων πόλο

Το πρωί του Σαββάτου (7/9) στις 11.30 στο Κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου η Εθνική ομάδα πόλο νεανίδων αντιμετωπίζει τη Γαλλία για τις θέσεις 5-8 και αν κερδίσει θα παίξει με τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Σερβία-Σλοβακία. Η ομάδα του Κώστα Δήμου καλείται να διαχειριστεί την κακή της ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά στο γκολ από τη Ρωσία και να πάρει τουλάχιστον την 5η θέση.

Επίσης το απόγευμα του Σαββάτου γίνονται και οι δύο ημιτελικοί.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου: 10.00 Σερβία – Σλοβακία (θέσεις 5η-8η), 11.30 Γαλλία -ΕΛΛΑΔΑ  (θέσεις 5η-8η), 18.30 Ισπανία – Ολλανδία (Ημιτελικός), 20.00 Ιταλία – Ρωσία (Ημιτελικός).

Εν τω μεταξύ ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στον Βόλο, ο κ. Νίκος Σπηλιωτόπουλος, τοποθετήθηκε στην σελίδα της ΚΟΕ και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την έως τώρα πορεία διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι η απόλυτη, έως σήμερα, διοργανωτική επιτυχία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων στην υδατοσφαίριση, το οποίο πραγματοποιείται στον Βόλο, αποτελεί την μεγαλύτερη παρακαταθήκη της Ελληνικής κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ) για την διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος Κ16, τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2020 στον Βόλο και στη Λάρισα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.