Στις 22.00 οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σήμερα Τετάρτη (15/4) τσεκάρονται τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τα παιχνίδια Άρσεναλ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Cosmote Sport 3) και Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης (Cosmote Sport 2, Mega), που ξεκινούν αμφότερα στις 22.00. Οι δύο γηπεδούχες έχουν το προβάδισμα πρόκρισης μετά τις επιτυχίες τους εκτός έδρας με 0-1 και 1-2 αντίστοιχα.

Η ντεφορμέ Άρσεναλ καλείται να αντιδράσει μετά την ήττα στον τελικό του League Cup από τη Μάντσεστερ Σίτι, τον απροσδόκητο αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας από τη Σαουθάμπτον της Championship με 2-1 και την πρόσφατη ήττα με 1-2 από την Μπόρνμουθ, με το κλίμα στους Λονδρέζους να μην είναι το καλύτερο δυνατό.

Να σημειωθεί ότι καμία από τις δύο δεν έχει κατακτήσει ποτέ το Champions League.

Άρσεναλ και Σπόρτινγκ αναμετρήθηκαν την περασμένη σεζόν στη φάση των ομίλων και οι «κανονιέρηδες» του Αρτέτα νίκησαν τα «λιοντάρια» (1-5). Όμως οι Πορτογάλοι θα έχουν ως οδηγό το 2023, όταν, στο Europa League τότε, που συναντήθηκαν σε διπλούς αγώνες ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η Σπόρτινγκ απέκλεισε την Άρσεναλ στη ρεβάνς στο «Έμιρατς Στέιντιουμ» (1-2).

Σ’ ό,τι αφορά τη «γιγαντομαχία» Μπάγερν-Ρεάλ, κάθε φορά που οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στα προημιτελικά (1988, 2002 και 2017), η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκριθεί στα ημιτελικά και απομένει ν’ απαντηθεί το ερώτημα αν οι επτάψυχοι Μαδριλένοι θα κάνουν την υπέρβαση και θα αποκλείσουν τους φορμαρισμένους Γερμανούς που σαρώνουν τα πάντα στον δρόμο τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.