Στις 5 Δεκεμβρίου ο αγώνας δρόμου «Στα Τείχη της Αρχαίας Λάρισας»

Στις 5 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί τελικά ο Αγώνας Δρόμους 2000 και 7000 μ. Ανδρών και Γυναικών «Στα Τείχη της Αρχαίας Λάρισας», μετά τις προηγούμενες αναβολές λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων.

Τον αγώνα διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, ο Τοπικός Όμιλος για την Unesco N. Λάρισας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής,  μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας, τον Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας και τον ΑΣ Πελασγός Λάρισας.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, εκτός από τους αθλητές και τις αθλήτριες, προσβλέπουν στη συμμετοχή κυρίως ανεξάρτητων δρομέων, ελεύθερων ασκούμενων καθώς και αθλούμενων άλλων αθλημάτων και μελών κοινωνικών ομάδων που θα ήθελαν να συμμετέχουν. Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ το Αρχαίο Θέατρο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Οι συμμετέχοντες (μέσω της ιστοσελίδας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας) θα πρέπει να δηλώσουν ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και ότι είναι απολύτως υγιείς για συμμετοχή στον αγώνα, καθώς και ότι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του.

Για τους δρομείς κάτω των 18 ετών η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα-κηδεμόνα. Οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.

Κύπελλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους των Ανδρών-Γυναικών και στις δύο διαδρομές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.