Στις αναβάσεις Ριτσώνας και Φλώρινας με πέντε αθλητές ο ΟΜΑΘ

Το αυτοκίνητο του Βασίλη Ανάγνου

Μετά τη διεξαγωγή του 4ου Rally Αλμυρός 2019 και των εκλογών το πρόγραμμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς με μία θρυλική ανάβαση, αυτή της Ριτσώνας, που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων, και μία τελείως νέα, αυτή της Φλώρινας, που προσμετρά στο αντίστοιχο κύπελλο Βορείου Ελλάδας.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα εκπροσωπηθεί από πέντε αθλητές συνολικά και στις δύο αναβάσεις.

Στην Ανάβαση Ριτσώνας ο Δημήτρης Μπίκας με Citroen Saxo θέλει να αφήσει πίσω του το άτυχο ντεμπούτο του, δοκιμάζοντας στην πολύ ανταγωνιστική Ν2. Με ίδιο αυτοκίνητο αλλά στην κλάση Α6 θα συμμετάσχει και ο Βασίλης Ανάγνου στη δεύτερη συμμετοχή στην συγκεκριμένη ανάβαση, έχοντας αφήσει πολλές υποσχέσεις με τις επιδόσεις του το 2018.

Στην ανάβαση Φλώρινας ο Παναγιώτης Συτζάκης με Suzuki Swift θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα, στοχεύοντας σε συλλογή εμπειριών την ώρα που ο Μιχάλης Παρασκευάς θα συμμετάσχει και αυτός με Suzuki Swift και θέλοντας να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στον θεσμό. Τέλος ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 δείχνει αγώνα με τον αγώνα να βελτιώνεται και επιθυμεί να κάνει το ίδιο και τώρα.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στις αναβάσεις Ριτσώνας και Φλώρινας καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.