Στίβος: Στη Νίκη Βόλου ο Αποστόλης Γρηγορίου

Ένα ανερχόμενο ταλέντο του στίβου κι 6ος πρωταθλητής Ευρώπης ο Αποστόλης Γρηγορίου εντάχθηκε πλέον στη Νίκη Βόλου.

Ο Αποστόλης Γρηγορίου ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών από τις ακαδημίες του ΓΣ Βόλου κι από πέρυσι, ξεκίνησε με δική του επιθυμία σύμφωνα με τη Νίκη Βόλου, να προπονείται με τον προπονητή στίβου της Νίκης Αποστόλη Βλαχάβα.

Το καλοκαίρι του 2021 αναδείχθηκε 1ος στο τετραπλούν στην Κ16 και 9ος στα άλμα είς μήκος. Το 2022 αναδείχθηκε πανελλήνιος πρωταθλητής στο τριπλούν, στα σχολικά πρωταθλήματα. Συμμετείχε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα και κατέλαβε την 6η θέση, ενώ συμμετείχε και στο βαλκανικό πρωτάθλημα Κ18 όπου κατέλαβε την 4η θέση. Το καλοκαίρι του 2022, αναδείχθηκε 2ος πανελληνιονίκης στο τριπλούν στην Κ18 και πανελληνιονίκης στο άλμα εις μήκος στην Κ18. Τελείωσε τη σεζόν καταλαμβάνοντας την 6η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 ενώ είναι και μέλος της εθνικής ομάδας ανδρών.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης ανέφερε σε δηλώσεις του: «Καλωσορίζουμε τον Αποστόλη Γρηγορίου στη Νίκη Βόλου. Ένα εξαιρετικό παιδί κι ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής. Οι επιτυχίες που κατέγραψε πέρυσι και φέτος, είναι αποτέλεσμα τόσο των βάσεων που έλαβε από τον ΓΣ Βόλου σε συνδυασμό και με τη σκληρή δουλειά τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον προπονητή του τμήματός μας Αποστόλη Βλαχάβα. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη νέα του φανέλα. Ένα ευχαριστώ στον ΓΣ Βόλου και στον Πρόεδρο Αντώνη Χιώτη για την αγαστή συνεργασία στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη μεταγραφή του αθλητή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.