Στο Φεστιβάλ «EGO Gym White Tower 2024» η Νίκη Βόλου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετείχε το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο φεστιβάλ «EGO GYM White Tower 2024», το οποίο διοργανώνεται από τη Γ.Γ.  Αθλητισμού σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία. Η διοργάνωση έλαβε χώρα 25-26 Μαΐου στο PAOK SPORT ARENA στη Θεσσαλονίκη.

Το τμήμα ρυθμικής της Νίκης Βόλου συμμετείχε με 25 αθλήτριες, σε ένα πρόγραμμα με κορδέλες, μπάλες και στεφάνια. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονήτριες Ζαννέτα Γαλλιού και Σταυρούλα Μέλλη, οι οποίες είχαν και την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν είναι: Βακουφτσή Βάγια, Γιακουμή Φωτεινή, Γουρναροπούλου Δέσποινα, Γερογιάννη Κατερίνα, Γιωτοπούλου Ελίνα, Καμπανά Μελίνα, Καραμανιώλα Αγγελική, Καργιωτίδη Δήμητρα, Κάρρου Εβελίνα, Κουτσαυτίκη Πηνελόπη, Κουτρώτσιου Χρυσύλια, Λαγού Κοραλία,  Νάκου Αγάπη, Μπρεσουφλιώτη Ιωάννα, Παπουτσόγλου Νάσια ,Πότσι Ευγενία, Παπαδόπουλου Αθανασία, Παναγιωτίδη Κυριακή, Σκόνδρα Ελένη, Στρατίκη Μαρίνα, Τσαρούχα Αγγελένα, Τσιουβάκα Άλκηστις, Θεολόγου Μελίνα, Χασιώτη Βικτωρία, Πέππα Γεωργία (η Κεραμίδα Δέσποινα έλειπε λόγω ασθένειας).

Η φετινή διοργάνωση δημιούργησε νέο ρεκόρ συμμετοχών κάθε ηλικίας, ξεπερνώντας τις 1.350, καθώς και ρεκόρ συμμετοχής στην ιστορία του θεσμού με ομάδες από 70 αθλητικά σωματεία και φορείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δίνοντας τον παλμό μίας μεγάλης  “γιορτής του αθλητισμού” κι ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αξία και τη χαρά της συμμετοχής.

Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και ο πρόεδρος, Στέργιος Φάτσης, συγχαίρει τις αθλήτριες του τμήματος για τη συμμετοχή τους, καθώς αποτέλεσαν τη μοναδική εκπροσώπηση αθλητικού σωματείου σε επίπεδο Μαγνησίας στο Φεστιβάλ, καθώς και τις προπονήτριες του τμήματος Γαλλιού Ζαννέτα και Μέλλη Σταυρούλα για όλη την προσπάθεια και το θετικό πρόσημο που καταγράφει το Τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής της Νίκης Βόλου. Τέλος, ευχαριστεί θερμά τους γονείς/κηδεμόνες των  αθλητριών για την υποστήριξη, τη συμβολή και την αφοσίωση τους στην ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.