Στο Final 4 του Basketball Champions League το Περιστέρι

Το Περιστέρι ολοκλήρωσε το… θαύμα του και έκλεισε θέση για το Final 4 του Basketball Champions League! Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε 89-77 στη Βόννη χθες Τετάρτη (16/4) και με νίκες 2-1 πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση, που ήρθε με μια μεγάλη ανατροπή, καθώς η γερμανική ομάδα που είχε το πλεονέκτημα έδρας, είχε νικήσει στο πρώτο ματς.
Η ομάδα των δυτικών προαστίων όμως ήταν καταπληκτική στη συνέχεια, κι αφού ισοφάρισε τη σειρά στο ματς του Περιστερίου, έπαιξε τρομερό μπάσκετ στο πιο κομβικό (μέχρι το επόμενο) παιχνίδι της σεζόν και θα διεκδικήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της.
Το Περιστέρι θα δώσει το παρών στο Βελιγράδι, όπου θα φιλοξενηθεί το Final 4 της διοργάνωσης από τις 26 έως τις 28 Απριλίου.
Ο αντίπαλός του στον ημιτελικό της 26ης Απριλίου θα προκύψει σήμερα Τετάρτη. Η Τενερίφη βρίσκεται στο 1-1 με την Τόφας και την φιλοξενεί στην Ισπανία στον 3ο αγώνα, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν η Μάλαγα με τη Μούρθια.
Πρώτος σκόρερ για το Περιστέρι ήταν ο Τζο Ράγκλαντ με 21 πόντους, ενώ εχεί και 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Ακολούθησαν ο Λαβ με 16 πόντους, ο Μήτρου Λονγκ με 15 και ο Τόμπσον με 14.

Bόννη: Φλαγκ 6, Φομπς 17, Γκρίσελ 7, Κένεντι 8, Γουάτσον 8, Μπλαντ, Φρέι 21, Κέρκγουντ 2, Κοχ, Παπέ 2, Σενγκφέλντερ 6, Τίμαν

Περιστέρι: Ντάνγκουμπιτς 2, Κασελάκης 5, Λοβ 16, Ράγκλαντ 21, Ρένφρο 5, Χουγκάζ 6, Μήτρου Λονγκ 15, Πουλιανίτης 3, Τόμπσον 14, Γουίλιαμς 2, Ξανθόπουλος, Ζουγκρής

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Περιστερίου τοποθέτησε γιγαντοθόνη σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το κρίσιμο ματς και στο τέλος να γιορτάσουν την ιστορική πρόκριση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.