Στο πλευρό του Ορφανοτροφείου Βόλου οι προπονητές Ποδοσφαίρου

Προσφέροντας χρηματικό ποσό στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα

Στηρίζοντας και εμπράκτως το νόημα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στο Ορφανοτροφείο του Βόλου, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης του.

Τον σύνδεσμο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιώργος Καλιακούδας, ο αντιπρόεδρος Κώστας Σταματίου,  και ο ταμίας Μιχάλης Βαγγόπουλος τους οποίους και υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ιδρύματος Κώστας Θεοδώρου.

Με την επίσκεψη να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας προσέφεραν στη διοίκηση στο πλαίσιο των Άγιων Ημερών το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε με τη συνεισφορά των μελών του, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για να καλυφθούν ανάγκες του ιδρύματος, και μπάλες ποδοσφαίρου για τα παιδιά, ώστε να μπορούν να έχουν περισσότερες ανέμελες στιγμές με παιχνίδι και διασκέδαση.

Από πλευράς του Ορφανοτροφείου Βόλου, κος Θεοδώρου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Συνδέσμου από καρδιάς για την κίνηση τους, και τους ευχήθηκε Καλό Πάσχα, με υγεία και ειρήνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.