Στο Skiathos Palace Cup o υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ Νίκος Τζούμας

Στη Σκιάθο βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκος Τζούμας στο πλαίσιο των τριήμερων ιστιοπλοϊκών αγώνων Skiathos Palace Cup που οργανώθηκαν για 6η φορά με μεγάλο χορηγό το εμβληματικό ξενοδοχείο Skiathos Palace

Ο Νίκος Τζούμας ως διευθυντής σύνταξης του Skiathoslife.gr υποστηρίζει τους αγώνες από το ξεκίνημά του που σκοπό έχει την μετάδοση της εικόνας στα κανάλια εθνικής και τοπικής εμβέλειας.

Tην Κυριακή 7 Μαΐου ο Νίκος Τζούμας συνεχάρη του διοργανωτές αλλά κυρίως τους νέους αθλητές από όλη τη χώρα που πήραν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση ναυταθλητισμού στις Β. Σποράδες, ενώ τόνισε:

«Είμαστε δίπλα στους νέους ανθρώπους και στον Αθλητισμό που προάγει τα ιδεώδη της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας. Ο Ναυτικός Ομίλος Σκιάθου είναι ένα ζωντανό κομμάτι του Νησιού και είμαστε χαρούμενοι που χωρίς κάποια κρατική επιχορήγηση στέκεται στα πόδια του και διοργανώνει τέτοιους αγώνες εθνικής εμβέλειας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Σκιάθου καθώς και χορηγούς που βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Και του χρόνου».

Ο υποψήφιος Βουλευτής την Δευτέρα 8 Μαΐου θα βρεθεί στη Λάρισα στην ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.