Στόχος η περισσότερη ατομική ποιότητα για τη Νίκη Βόλου

Οι σκέψεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το ρόστερ της νέας χρονιάς

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν είναι έντονο για τη Νίκη Βόλου, αλλά στο παιχνίδι με τον Αλμωπό, για την 27η αγωνιστική της Super League 2, οι αντίπαλοι ήθελαν έναν βαθμό για να «σφραγίσουν» την παραμονή, κάτι που τους έδωσε το τελικό 0-0, την ώρα που ο προπονητής της Νίκης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στάθηκε στην αξιολόγηση των παικτών και στα στοιχεία που θέλει να έχουν αυτοί που θα έρθουν για τη νέα χρονιά.

«Ο αντίπαλος ήθελε έναν βαθμό για να μείνει στην κατηγορία και κατέβηκε γι’ αυτό. Θεμιτό και κατανοητό και είχε μία πολυπρόσωπη άμυνα. Εμείς στο πρώτο μέρος δεν είχαμε την ταχύτητα για να τη διασπάσουμε. Ωστόσο η φάση του ματς είναι ο Κρητικός που είναι μόνος του ο Τζιώρας και δεν σπάει την μπάλα και ελπίζω πραγματικά απλά να μην τον είδε» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Νίκης και συμπλήρωσε: «Από το 45ο έως το 70ο λεπτό, ήταν καλύτερη η ανάπτυξή μας. Δεν είχαμε όμως τον αριθμό των τελικών που θα θέλαμε για να πιστοποιήσουμε την αγωνιστική μας κατάσταση. Στο τελευταίο 20λεπτο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο και αναπόφευκτα το σκορ ήταν τελικά 0-0».

Έτσι, στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στην… ατομική ποιότητα και στις σκέψεις που κάνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. «Στο 3ο τρίτο κάνει τη διαφορά η ατομική ποιότητα, όταν ο αντίπαλος είναι τόσο χαμηλά, κάτι που μας έλειψε σήμερα. Για εμάς είναι ένα κομβικό κριτήριο για την ενίσχυσή μας ενόψει της επόμενης σεζόν. Έχουμε πει ότι θα κάνουμε λίγες μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε τα παιδιά που θα έρθουν να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που στα ήδη εξαιρετικά κομμάτια που έχουμε να μας βοηθήσουν σ’ αυτά που μας λείπουνε» ανέφερε και συνέχισε:  «Χρειαζόμαστε σίγουρα για την επόμενη σεζόν και για να κάνουμε πρωταθλητισμό, περισσότερη ατομική ποιότητα στο τελευταίο τρίτο του αντιπάλου, όταν έχει πολυπρόσωπη άμυνα, κάτι που θα συμβαίνει συχνά εντός έδρας. Όλοι κρινόμαστε, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα κρίνονται. Δεν μου αλλάζει κάτι… μέχρι την τελευταία ημέρα που θα κάνουμε προπονήσεις αξιολογούμαστε και αξιολογούνται οι πάντες».

«Πληρώσαμε ποικιλοτρόπως όσα έγιναν με την ΑΕΛ»

Όσον αφορά την απουσία του κόσμου, αφού το Πανθεσσαλικό ήταν άδειο λόγο της τιμωρίας της Νίκης, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στάθηκε στο κόστος που προέκυψε μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

«Το ποδόσφαιρο και το θέατρο δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς κόσμο. Όσα συνέβησαν με τη Λάρισα μας κόστισαν ποικιλοτρόπως. Και οικονομικά και αγωνιστικά και βαθμολογικά, σε όλα τα επίπεδα. Τα παιδιά προσπαθούν και κάνανε την προσπάθειά τους». Σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.