Στον 2ο γύρο του Australian Open η Σάκκαρη

Τέταρτος στο Court 8 είναι στο πρόγραμμα της Τετάρτης ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Νάο Χιμπίνο για τον 2ο γύρο του Australian Open.

Η Μαρία θα αφήσει το Court 7 για να παίξει στο 8 μετά από τους αγώνες της Σάρμα με την Κονταβέιτ (02.00), της  Ρισκμε την Ζου και του Σβάρτσμαν με  τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Έτσι στην καλύτερη θα ξεκινήσει στις 08:00 ώρα Ελλάδος.

Η Σάκκαρη δεν έχει παίξει ποτέ ξανά με την Ιαπωνέζα που είναι στο Νο103 και ξεκίνησε από τα προκριματικά.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της στο ΑΟ είναι η πρόκριση στον 2ο γύρο το 2020 ενώ η Ελληνίδα έχει 2 προκρίσεις στον 3ο το 2017 και το 2019.

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-2, 6-2 της Μαργκαρίτα Γκασπαριάν στον 1ο γύρο του Australian Open και έφτασε τις 6 νίκες σε 10 αγώνες της στο τουρνουά. Δίπλα της στον αγώνα της οι Έλληνες ομογενείς που φώναζαν συνεχώς και δεν ξέχασαν την πατρίδα τους και τα δημοτικά της τραγούδια αφού κάθε τόσο ακούγονταν το “Πω,πω,πω Μαρία σ’ αγαπώ”!

Στο 1ο σετ η Σάκκαρη θα φτάσει με μπρέικ στο 2-0 αλλά στο 4ο η Γκασπαριάν θα «σβήσει» 4 μπρέικ ποιντ της και θα μειώσει σε 3-1.

Με καλό σερβίς η Γκασπαρπιάν θα κερδίσει το 6ο γκέιμ (4-2) αλλά η Σάκκαρη θα προηγηθεί με 5-2 και με μπρέικ θα πάρει το 1ο σετ σε 34′.

Η Μαρία όπως και στο 1ο έτσι και στο 2ο θα προηγηθεί 2-0 με μπρέικ και εν συνεχεία με 3-0 μέσα σε αποθέωση!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.