Στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου έχει τριψήφιο αριθμό μελών που γράφτηκε στους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, είτε στην κλασική απόσταση των 42.195 μέτρων, είτε στους παράλληλους αγώνες των 10 και των 5 χιλιομέτρων.  Έτσι για ακόμη μία χρονιά θα πραγματοποιήσει την πολυπληθέστερη αθλητική αποστολή του έτους για οποιοδήποτε άθλημα στη Μαγνησία, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου.

Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, όπου έξω από το κατάστημα Aspirina από ώρες 14.00 ως 17.00 θα μοιραστούν τα πακέτα συμμετοχής σε κάθε δρομέα, ενώ θα λάβουν δωρεάν το νέο t-shirt του συλλόγου.

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 8 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η ομαδική αναχώρηση για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας έξω από το Δημαρχείο. Παράλληλα θα γίνει η ομαδική φωτογράφηση των μελών του ΣΔΥΒ έτους 2021-2022 και καλούνται όλα τα (416) μέλη του συλλόγου να παρευρίσκονται. Η επιστροφή για τον Βόλο την Κυριακή το απόγευμα θα γίνει μετά τον τερματισμό και του τελευταίου Μαραθωνοδρόμου του ΣΔΥΒ.

Ο Θεόδωρος Στόρτος είναι ο παλαιότερος δρομέας του ΣΔΥ Βόλου που θα τρέξει όπως δεκάδες φορές ακόμη τη διαδρομή των 42.195 μέτρων. Τις 21 σερί συμμετοχές στην Αυθεντική διαδρομή από το 1999 μέχρι σήμερα θα συμπληρώσει ο Κώστας Παλάντζας, ενώ ο τυφλός δρομέας Γιώργος Παρίσσης με συνοδό τον Βαγγέλη Γιακάκογλου, μαραθωνοδρόμο του ΣΔΥΒ από δεκαετίες, θα τρέξει την απόσταση.

Και άλλες δράσεις

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου θα πάρει σειρά η Θεσσαλονίκη για να γιορτάσει με 6 αγώνες σε μία ημέρα, όλους εξ αναβολής και συγκεκριμένα τον Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο, δύο αγώνες των 10 χλμ και δύο των 5 χλμ. Οι εγγραφές από τον ΣΔΥΒ ξεπέρασαν τις 150, και το πρόγραμμα της συμμετοχής για τα μέλη του θα δημοσιευθεί την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Κλόκας είναι ο πρώτος αθλητής του ΣΔΥ Βόλου που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2021. Στην ποδηλατική Ανάβαση Υμηττού που έγινε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, κατέλαβε την 4η θέση.

Επίσης, πενταμελής αποστολή πήγε από τον Βόλο στη Βόρεια Μακεδονία, και πραγματοποίησε εννιάωρη πεζοπορία 22 χιλιομέτρων από το Εθνικό Πάρκο στην κορυφή Pelister 2.601 μ. Η παρουσία από τον ΣΔΥ Βόλου υπήρξε από τον Ζήνωνα Λουλούδη. Αρχηγός και διοργανωτής της αποστολής ήταν ο Έρικ Βλάχος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.