Στον Απόλλωνα Λάρισας ο διεθνής Βολιώτης Παναγιώτης Γλύκος

Έχοντας κάνει την αρχή της επαγγελματικής καριέρας του από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο διεθνής Βολιώτης τερματοφύλακας Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, ωστόσο πλέον θα ντυθεί στα κυανόλευκα του Απόλλωνα Λάρισας, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super League 2!

H ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την απόκτηση του διεθνή τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκου.

Ο Παναγιώτης έρχεται στην Λάρισα και δη στην ομάδα μας, έχοντας καταγράψει μέχρι τώρα 109 συμμετοχές στην A΄Εθνική κατηγορία (2007-2019) με την φανέλα του ΠΑΟΚ και 5 με την Εθνική Ελλάδος.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει στην προσπάθεια που κάνουμε στον Απόλλωνα φέτος για μια όσο πιο αξιοπρεπή παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Super League 2 και στην επίτευξη των στόχων μας.

Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος στις 10 Οκτωβρίου 1986 και φυσικά η ποδοσφαιρική του πορεία, συνδυάστηκε εκτός από το ταλέντο του και από τον εξαίρετο χαρακτήρα του.

Ο Γλύκος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, πιστεύοντας ότι θα βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό τον Απόλλωνα.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην «κυανόλευκη» οικογένεια και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχουμε μαζί όλα όσα ονειρευόμαστε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.