Στον Ιάλυσο συνεχίζει ο Γιάννης Δωματάς

Ο Ιάλυσος Ρόδου, που αγωνίζεται στον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής με προπονητή τον Σάκη Παπαβασιλείου, θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Γιάννη Δωματά, που από σήμερα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Νίκη. Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα του σάιτ xxsports, που αναφέρει τα εξής:

«Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Ιάλυσου, που δυναμώνει αισθητά μεσοεπιθετικά για το υπόλοιπο της σεζόν στον 6ο όμιλο. Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου απέκτησε τον Γιάννη Δωματά, που πρόσφατα αποχώρησε από τη Νίκη Βόλου, στην οποία αγωνιζόταν στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο 26χρονος εξτρέμ κατέκτησε την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα με τη φανέλα του Εθνικού πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα είχε σκοράρει και κόντρα στον Ιάλυσο στο ματς που ουσιαστικά άφησε εκτός μάχης τίτλου τους «κυανοκίτρινους». Ο Δωματάς αποτελεί πρωτοχρονιάτικο δώρο του πρόεδρου του Ιάλυσου, Μιχάλη Χατζηνικήτα, στον κόσμο της ομάδας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο xxsports.org.

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αστέρα Μαγούλας, Γιούχτα, Ερμιονίδα, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό, Εθνικό και μέχρι πρότινος στη Νίκη Βόλου. Όπως είναι αντιληπτό έχει στις πλάτες του τεράστια εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής και σίγουρα στον Ιάλυσο πέραν της φετινής σεζόν, τον υπολογίζουν και σε ενδεχόμενη άνοδο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.