Στον ημιτελικό των 60 μέτρων ο Νυφαντόπουλος

Ο Ιωάννης Νυφαντόπουλος, προκρίθηκε στον ημιτελικό στα 60 μέτρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ελληνας δρομέας, τερμάτισε πέμπτος στην δεύτερη προκριματική σειρά, επιτυγχάνοντας ατομικό ρεκόρ με 6 δευτερόλεπτα και 72 εκατοστά, επίδοση που του έδωσε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του αγωνίσματος της «μίας ανάσας», που θα διεξαχθεί το απόγευμα (περίπου στις 17:45).

Ταχύτερος από τις πέντε προκριματικές σειρές, ήταν ο Ιταλός Ολυμπιονίκης, Μαρσέλ Τζέϊκομπς, ο οποίος κάλυψε την απόσταση σε έξι δευτερόλεπτα και 57 εκατοστά.

Αποκλείσθηκε η Καραγιάννη

Χωρίς ελληνική συμμετοχή, θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί στα 60μ εμπόδια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Η Αναϊς Καραγιάννη αγωνίσθηκε στην δεύτερη προκριματική σειρά και με επίδοση 8.34 τερμάτισε στην 8η θέση, ενώ η Κύπρια, Ναταλία Χριστοφή, η οποία αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο μετά τον τερματισμό, κατετάγη 3η με 8.08 και προκρίθηκε στον απογευματινό ημιτελικό.

Οσον αφορά στην Ελισσάβετ Πεσιρίδου, επρόκειτο να αγωνισθεί στην τέταρτη προκριματική σειρά, αλλά δεν εμφανίσθηκε, καθώς υπέστη θλάση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.