Στον Νυχτερινό αγώνα 10 χλμ Πανεπιστημίων το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του 39ου Μαραθωνίου Αθήνας

Η διεξαγωγή του Νυχτερινού Αγώνα 10 χλμ Πανεπιστημίων που έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, με ώρα εκκίνησης στις 18:00, αποτελεί μια από τις πλέον σημαντικές καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης του 39ου Μαραθώνιου Αθήνας, του Αυθεντικού (ΑΜΑ) -2022, με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας να έχει εκπροσώπηση, αφού ήδη μέλη του έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Στον αγώνα αυτόν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι φοιτητές Πανεπιστημίων από όλον τον κόσμο. Θα βιώσουν τις αξίες του αθλητισμού, μέσα από τη συμμετοχή στον αγώνα και ιδιαίτερα τον τερματισμό στο ιστορικό και επιβλητικό Παναθηναϊκό Στάδιο.

Παράλληλα λοιπόν με τον αγώνα οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα πλούσιο τετραήμερο εκδηλώσεων και δράσεων. Η περίοδος των εγγραφών έκλεισε, και περί τους 700 φοιτητές και φοιτήτριες από 43 πανεπιστήμια και σχολές όλου του κόσμου δήλωσαν συμμετοχή και…θα πάρουν εκκίνηση.

Συγκεκριμένα, στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος φοιτητές και φοιτήτριες από Πανεπιστήμια της Αγγλίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Αυστρίας και Πολωνίας, αλλά και από την Κύπρο.

Ο Νυχτερινός Αγώνας 10 χλμ Πανεπιστημίων έχει ως σκοπό να ενώσει τους φοιτητές και τις Πανεπιστημιακές σχολές από όλο τον πλανήτη, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά συγχρόνως πολιτιστικά και εκπαιδευτικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.