Στους 16 του Youth League με τον Ολυμπιακό οι αδερφοί Κωστούλα

Οι Βολιώτες Χαράλαμπος και Κωνσταντίνος Κωστούλας
Οι δύο Βολιώτες παίκτες ήταν εύστοχοι στη διαδικασία των πέναλτι

Με κατάθεση ψυχής και εξαιρετική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός (που έπαιζε με δέκα από το 73′) λύγισε με 6-5 στα πέναλτι την Ίντερ μετά το 0-0 των 90′ και πήρε ιστορική πρόκριση στους «16» του Youth League.

Ιστορική στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» που περνούν για δεύτερη φορά στην εν λόγω φάση και πετούν εκτός μια σπουδαία ομάδα, με τον Κότσι να είναι ο μοιραίος για την Ίντερ, αφού έχασε το τελευταίο πέναλτι και ενώ νωρίτερα οι Πειραιώτες είχαν κάνει το 6/6.

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει αντίπαλο την Παρασκευή, με την κληρωτίδα να έχει σπουδαία ονόματα όπως οι Σίτι, Μίλαν και άλλες υπερδυνάμεις!

Παρά τις όποιες ευκαιρίες τους, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο 90λεπτο και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί, οι παίκτες του Ολυμπιακού αποδείχτηκαν ιδιαίτερα ψύχραιμοι και εύστοχοι, έχοντας 6/6 και παρότι αυτοί της Ίντερ πήγαν να τους μιμηθούν, είδαν τον Κότσι να στέλνει την εκτέλεσή του άουτ, τελειώνοντας το παιχνίδι.  Στα δύο από τα έξι πέναλτι ευστόχησαν οι Βολιώτες Χαράλαμπος και Κωνσταντίνος Κωστούλας, με τον δεύτερο να πετυχαίνει το έκτο και νικητήριο.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Ολυμπιακός: Μουζακίτης 1-0

Ίντερ: Στάνκοβιτς 1-1

Ολυμπιακός: Μπάκουλας 2-1

Ίντερ: Ντι Μάτζιο 2-2

Ολυμπιακός: Χ. Κωστούλας 3-2

Ίντερ: Ογούσου 3-3

Ολυμπιακός: Λιατσικούρας 4-3

Ίντερ: Στάντε 4-4

Ολυμπιακός: Τανούλης 5-4

Ίντερ: Σαρ 5-5

Ολυμπιακός: Κ. Κωστούλας 6-5

Ίντερ: Κότσι ΑΟΥΤ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας (88′ Τανούλης), Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (84′ Ντάμα), Πνευμονίδης (79′ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος, Θ. Κωστούλας

ΙΝΤΕΡ (Κίβου): Ραϊμόντι, Αϊντού, Στάντε, Στάμπιλε (62′ Αλεξίου), Κότσι, Ντι Μάτζιο, Στάνκοβιτς, Μπέρενμπρουχ (86′ Ντε Πιέρι), Καμάτε (70′ Μοσκόνι), Σαρ, Κιέτο (62′ Ογούσου)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.