Στους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών η κολύμβηση της Νίκης Βόλου

Αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, η αποστολή της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της Νίκης Βόλου με 39 αθλητές για τους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών (Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων ΑΒ-Παγκορασίδων ΑΒ) Βορείου Ελλάδος, που θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το τριήμερο 7-8-9 Φεβρουαρίου 2020.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας κ.κ. Μέμος Στάθης και Βλιώρας Αχιλλέας κι εκ μέρους της Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου ο κ. Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν το μεγαλύτερο κολυμβητικό γεγονός της χειμερινής περιόδου, ενώ αντίστοιχοι αγώνες γίνονται και για τη Νότια Ελλάδα.

Την επόμενη βδομάδα το τριήμερο 14 – 15 και 16 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί το χειμερινό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στην Αθήνα και η Νίκη Βόλου θα συμμετέχει με έξι αθλητές – τριες.

Οι παραπάνω αγώνες αποτελούν το «εισιτήριο» για όρια πρόκρισης για διεθνείς διοργανώσεις και στελέχωσης των εθνικών ομάδων που θα προκύψουν με βάση τις επιδόσεις των αθλητών.

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.