Στους κορυφαίους της Ελλάδας Χρήστος Γκαράς και Ανδρομάχη Βελέντζα της Νίκης Βόλου

Νέα επιτυχία για το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, μιας και μετά την ανακοίνωση της αξιολόγησης των σωματείων της Ελλάδας από τον ΣΕΓΑΣ, που για πρώτη φορά από την λειτουργία του, το τμήμα στίβου του συλλόγου, κατετάγη στην πρώτη 50άδα (θέση 49) σε σύνολο 256 σωματείων της χώρας, γεγονός το οποίο το κατατάσσει στα κορυφαία πανελληνίως, ο ΣΕΓΑΣ, προχώρησε στην επικύρωση της λίστας των κορυφαίων αθλητών των μικρότερων κατηγοριών.
Έτσι, σε συνέχεια των επιτυχιών, δύο αθλητές του τμήματος, εντάχθηκαν στις λίστες με τους κορυφαίους αθλητές στίβου της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Γκαράς, αθλητής των 400μ με εμπόδια, μετά την κατάκτηση της περσινής 1ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 και της 5ης θέσης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, εντάχθηκε στην κατηγορία στήριξης της ομοσπονδίας για τη φετινή σεζόν.
Η Ανδρομάχη Βελέντζα, στο άλμα τριπλούν, κατακτώντας τη 2η θέση σε δύο πανελλήνια πρωταθλήματα το καλοκαίρι, επιλέχθηκε στην προεθνική ομάδα Κ18, ενόψει των διεθνών διοργανώσεων της χρονιάς που έρχεται.
Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης ανέφερε «Το 2021 ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για το τμήμα μας. Μετά την υψηλή θέση στην κατάταξη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ που πετύχαμε με συλλογική προσπάθεια όλων, έρχεται ακόμη μία επιτυχία για δύο αθλητές μας. Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη, για να συνεχίσουμε να επιτελούμε το χρέος μας απέναντι στους αθλητές μας και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που υπηρετούμε, κόντρα στις γενικότερες αντιξοότητες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.