Στύλας: «Η ομάδα παραμένει στις επάλξεις»

«Η ομάδα παραμένει στις επάλξεις» είναι το μήνυμα που έστειλε ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης Βόλου, Ρήγας Στύλας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «BlueHeartFM» και στην εκπομπή “Ισορροπίες”.

Μπορεί και η Νίκη Βόλου να έχει τεθεί… σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, μιας και έχει διακοπεί και το πρωτάθλημα, ωστόσο η ομάδα συνεχίζει να λειτουργεί όσο μπορεί.

«Υπάρχει επικοινωνία καθημερινή μέχρι το μέτρο που μπορούμε να δουλέψουμε. Στο Πανθεσσαλικό δεν μπορούμε να εισέλθουμε, οπότε ό,τι μπορούμε να κάνουμε το κάνουμε μέσω τηλεφώνου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ρήγας Στύλας.

Για το αν θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα επεσήμανε:

«Αν πάρουμε τα δεδομένα από την UEFA στην τελευταία σύσκεψη, εννοήθηκε ότι όλα τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν στις 14 Απριλίου, αναλόγως και με τα δεδομένα της πανδημίας βέβαια. Μία καραντίνα των 20 ημερών είναι πιθανό να εξασφαλίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Εμείς δεν επηρεαζόμαστε τόσο πολύ, μιας και το πρωτάθλημα τελείωνε έτσι κι αλλιώς νωρίς. Αλλά θα πρέπει να γίνει μία μίνι προετοιμασία, έστω από τις αρχές Απριλίου για να αρχίσουν από εκεί και πέρα οι αγώνες. Η λογική στο ποδόσφαιρο το λέει αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις μετά από τόση αποχή μία ημέρα προπόνηση και μετά να πας για αγώνα».

Ο Ρήγας Στύλας δέχθηκε ερώτηση και για το γήπεδο με φόντο το μέλλον και για τις βάσεις της ομάδας, απαντώντας: «Πρέπει να χτιστεί μία βάση σ’ αυτήν την ομάδα. Πρέπει να καταλήξουμε τι μπορεί να γίνει έδρα. Το Πανθεσσαλικό δεν είναι για μένα έδρα. Ο κόσμος επηρεάζει πάρα πολύ την ομάδα και το είδαμε 2-3 φορές στη Νεάπολη, αν και ούτε αυτό το γήπεδο δεν είναι έδρα. Η ομάδα θα πρέπει να γυρίσει στις ρίζες της. Νομίζω ότι το “Παντελής Μαγουλάς»”είναι μία καυτή έδρα ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.