Συγκινούν τα λόγια της μητέρας της Φεννίνας Βασιλού

Στο πλαίσιο του 3ου Αγώνα Δρόμου Ν. Αγχιάλου διεξήχθη και ο παιδικός αγώνας «Feel my power Feninna», αφιερωμένος στη μνήμη της δεκαεξάχρονης Φενίννας Βασιλού, που έφυγε από τη ζωή δύο χρόνια πριν, χτυπημένη από τον καρκίνο, έγινε με την παρουσία της οικογένειάς της.

Εκατοντάδες μικροί αθλητές πλημμύρισαν  το λιμανάκι της  Ν. Αγχιάλου και έτρεξαν, φορώντας την κονκάρδα της  με το ουράνιο τόξο και νιώθοντας τη δύναμή της.

Τα λόγια της Λόις  Βλαχάβα, μητέρας της Φενίννας, συγκινούν: «Ένα πλήθος μικρών παιδιών αφιέρωσαν την πολύτιμη ενέργειά τους τρέχοντας στον 2ο Παιδικό Αγώνα στη μνήμη της Φενίννας μας. Φορώντας τα χρώματα του ουράνιου τόξου, μας υπενθύμισαν πως η Δύναμη τελικά νικά πάντα ακόμα και στα δύσκολα! Η γνώση, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση μας κάνει πιο Δυνατούς.

Ανάμεσά τους κι ο Αλέξανδρος, συναγωνιστής της Φενίννας στη μάχη με το θεριό, γερός και δυνατός πλέον, ήρθε από πολύ μακριά να τρέξει μαζί με τα άλλα παιδιά! Του ευχόμαστε να χαρεί τη Ζωή του που πήρε πίσω και να είναι πάντα τόσο δυνατός! Ο Άγγελός μας, η Ηλιαχτίδα μας, θα τον προσέχει από ψηλά όπως κι όλα τα παιδιά. Να είστε όλοι/ες υγιείς και δυνατοί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.