Συγκλονίζει ο «παπά-ΠΑΟΚ» για τον Άλκη: «Πονάω μέσα μου, να μην χυθεί άλλο αίμα»

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη απασχολεί έντονα και προβληματίζει την κοινή γνώμη, αφού τα φαινόμενα βίας ολοένα και πληθαίνουν. Στο όνομα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, ένας 23χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ το 19χρονο παιδί, με τον πατέρα Χρήστο να ζητά από όλους να βάλουν ένα τέλος στον κύκλο αίματος. Γνωστός για την αγάπη του στον ΠΑΟΚ, ο πατέρας Χρήστος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Focus FM έκανε λόγο για ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει σε μια κοινωνία.

«Πονάω μέσα μου», είπε ο πατέρας Χρήστος και ανέφερε πως «πρέπει να νοιαστούμε, ιδιαίτερα εμείς που έχουμε θεσμικούς ρόλους, για το πώς θα φύγουν από τα μυαλά των ανθρώπων τέτοια βάρβαρα ένστικτα». «Θέλει φοβερή προσοχή αυτή τη στιγμή. Θέλει οι σύνδεσμοι, οι φίλαθλοι, οι ομάδες, η κοινωνία να ασχοληθεί σε βάθος. Κανένας δεν νοιάζεται να δώσει πραγματική αγωγή στα παιδιά. Όλα κινούνται πολλές φορές στην τύχη τους, αλλά η τύχη δεν μας ευνοεί 1.000%, πρέπει να σκύψουμε στα προβλήματα», ανέφερε.

«Μου εξομολογήθηκαν παιδιά που συμμετείχαν σε αυτά τα τραγικά σημεία συναντήσεων. Το ξέρει η κοινωνία ότι κάθε τόσο ορίζουν συναντήσεις για να σφαχτούν;», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε «δίνω την ψυχή μου και την καρδιά μου. Πιστεύω ότι σε πολλές περιπτώσεις το πέτυχα. Σε άλλες περιπτώσεις με ειρωνεύτηκαν και έφυγαν. Δεν πειράζει…».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του πατέρα Χρήστου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.