Συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Τηλέμαχου Φάτση

Συγκίνηση προκάλεσε στον κόσμο της Νίκης Βόλου ο θάνατος του Τηλέμαχου Φάτση, πατέρα του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Στέργιου, με την ΠΑΕ, τη ΔΕ της ομάδας μπάσκετ, τους οργανωμένους αλλά και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου να εκδίδουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο μέλος του Δ.Σ. της και πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιο Φάτση, αλλά και στους οικείους του για τον θάνατο του πατέρα του, Τηλέμαχου.

Όπως και ο Στέργιος, ο Τηλέμαχος Φάτσης ήταν ένα δραστήριο κι ενεργό μέλος της κοινωνίας, το οποίο αφήνει πίσω του, πέρα από μία πολυάριθμη και ιδιαίτερα αγαπημένη και δεμένη οικογένεια, αμέτρητους γνωστούς και φίλους. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του…» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Επίσης, η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου: «Εφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιο Φάτση, αλλά και στους οικείους του για τον θάνατο του πατέρα του, Τηλέμαχου».

Από την πλευρά των οργανωμένων, το Blue Club  «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» 1985 – ΘΥΡΑ 3: «Εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, Κο Στέργιο Φάτση για τον θάνατο του πατέρα του Τηλέμαχου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Επίσης, ο σύνδεσμος «Blue Angels»: «Εκφράζει τα συλλυπητήρια του, στο πρόεδρο του ερασιτέχνη Στέργιο Φάτση, για το θάνατο του πατέρα του».

Από πλευράς Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου τονίζονται επίσης τα εξής: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ/κου Συμβουλίου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 κ. Στέργιο Φάτση για τον θάνατο του πατέρα του».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης Βόλου: «Το ΔΣ του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης βόλου και το τεχνικό τμήμα της ομάδας θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου Κύριο Στέργιο Φάτση για τον χαμό του αγαπημένο του Πατέρα. Να ειναι ελαφρύ το χωμα που τον σκεπάζει. Συλλυπητήρια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.