Συμφώνησαν ότι είναι θετικός ο βαθμός Ξηροφώτος και Ντινιωτάκης

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Νίκη-Θήβα, ο προπονητής των γηπεδούχων, Στέφανος Ξηροφώτος, όσο και ο Γιάννης Ντινιωτάκης, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές, έχοντας κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση, συμφώνησαν ότι ο βαθμός της ισοπαλίας είναι θετικός.

Συγκεκριμένα από τη μία ο τεχνικός της Νίκης τόνισε: «Όπως κύλησε το παιχνίδι το αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους. Ήταν ένα από τα μέτρια παιχνίδια μας, οπότε ο πόντος που πήραμε και το ότι κρατήσαμε το μηδέν είναι στα θετικά. Συνεχίσαμε ένα σερί που έχουμε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, κρατώντας παράλληλα και το μηδέν στην άμυνα. Η ομάδα παραμένει στη δεύτερη θέση, όπως είναι ο στόχος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για τον τραυματισμό του Τζιώρα, που τον άφησε στον πάγκο και εκτίμησε πως η μη παρουσία του στην ενδεκάδα στοίχισε, ενώ πρόσθεσε πως πήρε το ρίσκο με τη χρησιμοποίηση του Αναστασίου από την αρχή. Μίλησε ακόμη για δύσκολη διαχείριση από την πλευρά της τεχνικής ηγεσία σε συνδυασμό με την απουσία Γενιτσαρίδη, ενώ παραδέχτηκε πως η ομάδα του δε βρέθηκε σε καλή μέρα κα πως είναι σημαντικό με βάση αυτό να πάρει τον έναν βαθμό, κρατώντας τους πέντε βαθμούς διαφορά από τη Θήβα.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ντινιωτάκης ανέφερε: «Σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να χάσουμε, είναι θετικό ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και συνεχίσαμε το σερί. Έχουμε ακόμη οκτώ τελικούς μπροστά μας και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς, ώστε να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση που είναι και ο στόχος της ομάδας». Σε ό,τι αφορά τη χρησιμοποίησή του ως αριστερός μπακ, σχολίασε πως παίζει όπου του ζητηθεί, αν και η θέση του είναι εξτρέμ, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμη 100%.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.