Συμφώνησε ο Βλάχος στο οικονομικό με Ολυμπιακό Βόλου, αλλά…

Ο Ηλίας Βλάχος
Πρέπει να υπάρξει και συμφωνία των ερυθρολεύκων με τον Θησέα

Σε οικονομική συμφωνία έχει έρθει ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Ηλία Βλάχο, με την πλευρά των ερυθρόλευκων και του παίκτη να τα έχουν βρει, ωστόσο πρέπει να υπάρξει και το ΟΚ από την πλευρά του Θησέα. Η ομάδα της Αγριάς δεν είναι αρνητική να αποχωρήσει ο παίκτης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει κάποια έμψυχα ανταλλάγματα, προκειμένου να δώσει το δελτίο του.

Ενας ακόμη παίκτης του Θησέα, ο Κώστας Οικονόμου, μπορεί να αποτελέσει παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, που χρειάζεται την ηγετική φυσιογνωμία του 39χρονου μέσου, ο οποίος θυμίζουμε ότι χειρουργήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου για τραυματισμό στον ώμο.

Εν τω μεταξύ ο αγώνας Κυπέλλου ΕΠΣΘ, με τον οποίον θα ολοκληρωθεί η φάση των 16, ανάμεσα σε Θησέα και Ολυμπιακό Βόλου θα γίνει στο γήπεδο της Αγριάς στις 31/1/24.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου που χτύπησε στο πρόσωπο τον προπονητή της Σκιάθου, Βασίλη Μυγδαλάκη, απολογήθηκε χθες Τρίτη (16/1) ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΘ και αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή του την προσεχή Παρασκευή.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.