Συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά στο κλειστό της Ν. Ιωνίας ο Γ.Σ. Βόλου

Σε διεθνές τουρνουά βόλεϊ με τη συμμετοχή ομάδας από τη Βουλγαρία και το οποίο θα γίνει στο κλειστό της Νέας Ιωνίας θα δώσει το παρών η ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου. Όπως επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου του συλλόγου:

«Σε Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ θα συμμετάσχει ο Γ.Σ. Βόλου το τριήμερο από 27 έως 29 Δεκεμβρίου 2019. Το τουρνουά διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού  Δήμου Βόλου σε συνεργασία με την Δ/νση  Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ,τον αθλητικό σύλλογο «Athletic Club Alos» και το μη κερδοσκοπικό σωματείο «HORIZONTES».

Στο τουρνουά συμμετέχουν με 120 αθλήτριες από διάφορες πόλεις  της  Ελλάδας καθώς και από τη Βουλγαρία οι εξής ομάδες:

AEK, AIΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, MARITZA PLOVDIV, Α.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ, Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ, Α.Σ. ΑΛΟΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν  στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας από τις 10.00-14.00 και 16.00-20.00.

Ο σκοπός του τουρνουά, πέραν του  αθλητικού του χαρακτήρα, είναι πρωτίστως φιλανθρωπικός και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων αθλητριών καθώς και της τοπικής κοινωνίας για τη συμβολή τους στην ενίσχυση της «ΦΛΟΓΑΣ» – Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια- παιδικό καρκίνο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι συμμετέχουσες αθλήτριες και οι επισκέπτες  θα  έχουν  την ευκαιρία να απολαύσουν την εορταστική και Χριστουγεννιάτικα στολισμένη πόλη του Βόλου και να συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των ημερών.

Η  εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους και πραγματοποιείται με τη συνδρομή της Ε.Δ.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.