Συμμετοχή του Κενταύρου Αγριάς Βόλου στη Συνέλευση της ΟΧΕ

Ο Στέλιος Αγγελούδης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με τον πρόεδρο του Κενταύρου Αγριάς, Κώστα Κρατήρα

Στη Συνέλευση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (Ο.Χ.Ε) που έγινε στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης (18/6) έλαβε μέρος αντιπροσωπεία του Κενταύρου Αγριάς Βόλου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Κενταύρου Αγριάς Βόλου κ. Κώστας Κρατήρας και ο Έφορος της ομάδας κ. Αντώνης Χαλκιάς παρευρέθηκαν στην συνάντηση. Κύριο θέμα της συγκέντρωσης των ομάδων των βορείων ομίλων της Α2 και της Β’ Εθνικής Κατηγορίας ήταν η ανάπτυξη του αθλήματος κατά την επόμενη τετραετία.

Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Εισηγήσεις ακούστηκαν τόσο από την πλευρά  της Διοίκησης της Ομοσπονδίας όσο και από την πλευρά των εκπροσώπων των ομάδων, για την ανάπτυξη του αθλήματος, την οικονομική ενίσχυση των ομάδων από την πολιτεία αλλά και τη δημιουργία προπονητηριων-γηπέδων όπου είναι δυνατόν.

Στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος του Κενταύρου Αγριάς Βόλου αναφέρθηκε στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το άθλημα της χειροσφαίρισης στην ευρύτερη περιοχή. Υπογράμμισε τις ελλείψεις που εμφανίζονται σε έμψυχο υλικό αλλά και μέσα για την ανάπτυξη του αθλήματος και έκλεισε με την ευχή να ακολουθήσουν το παράδειγμα της πόλης μας και οι υπόλοιπες πόλεις της περιοχής, αφού ο Κένταυρος αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο του αθλήματος στη Θεσσαλία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.