Συνάντηση Ιμεράι με Ντόστανιτς και Τζιώρα

Την πρώτη της προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα έκανε η Νίκη την Παρασκευή (28/12) στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αρχίζοντας κατ’ ουσία την προετοιμασία της για το ματς με τον Πιερικό την Κυριακή των Φώτων.

Στην προπόνηση φυσικά δεν έδωσαν το παρών οι Κυριαλάνης, Λάιος και Μακένγκο, που αποτελούν παρελθόν, ενώ έλειπαν και ο Γιάννης Δωματάς, που για οικογενειακούς λόγους ζήτησε και πήρε δύο μέρες επιπλέον άδεια, αλλά και ο Άγγελος Ματθαίου λόγω ίωσης.

Η μεγαλύτερη εκκρεμότητα αφορά τον Χρήστο Τζιώρα, που επίσης δεν προπονήθηκε και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Ιμεράι. Το Σάββατο μάλιστα θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να γίνει η πολύ μεγάλη ανατροπή δεδομένων, καθώς η αρχική πρόθεση του έμπειρου επιθετικού είναι να φύγει. Η συνάντηση έγινε παρουσία του κ. Ντόστανιτς, ο οποίος μίλησε με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας και για τα μεταγραφικά. Ο Σέρβος προπονητής εξετάζει πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών, θέλοντας να δει πρώτα βίντεο για όσους πρέπει να σχηματίσει πιο ολοκληρωμένη άποψη, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει και την παρουσία κάποιων εξ αυτών στην προπόνηση. Βέβαια, κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη απορριφθεί, ενώ βούληση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι να μειωθεί το ποσοστό ρίσκου σε οποιαδήποτε κίνηση.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί το Σάββατο με διπλή προπόνηση, το πρωί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και το απόγευμα γυμναστήριο.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.