Συναντήθηκαν Ελευθερόπουλος και διοικούντες Νίκης-Πάλι εκτός Δεληζήσης-Δημητρίου

Η αποστολή των «κυανόλευκων» για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Η προετοιμασία για τον αγώνα της 29ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό ολοκληρώθηκε για τη Νίκη Βόλου, με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο ν’ ανακοινώνει την 20μελή αποστολή, από την οποία απουσιάζουν και πάλι τα ονόματα των Γιώργου Δεληζήση και Στέλιο Δημητρίου.

Αρχικά θα πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι απαρτίζουν οι Μπάγιτς, Μισυρλής, Τοπαλίδης, Κάσσος, Λογαράς, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Κριμιτζάς, Μέτσε, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Μιράντα, Σιαφά, Τζιώρας και Μπάλλας. Απουσιάζει βέβαια και το όνομα του Νίκου Μπουργάνη, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Νίκης ως γνωστόν έχει υποβληθεί πρόσφατα σε εγχείρηση στον ώμο και είναι σε διαδικασία αποκατάστασης και επιστροφής. Μάλιστα, ο καλός και σταθερός Μπουργάνης δεν θα είναι υπερβολή να πει κανείς ότι μπορεί να διεκδικήσει και θέση βασικού τη νέα χρονιά, χωρίς από την άλλη να υστερεί ο Μπάγιτς.

Όσον αφορά τους Δεληζήση και Δημητρίου, για μία ακόμη φορά είναι εκτός αποστολής, χωρίς ν’ αναφέρεται κάποιο θέμα τραυματισμού, αλλά μόνο λόγοι σχεδιασμού για την επερχόμενη αναμέτρηση. Ωστόσο το γεγονός και μόνο ότι δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για την παραμονή τους στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και αν τα λάβει κανείς υπόψη όλα δεν θα πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά να μην τους περιλαμβάνει.

Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Κύπριος Δημητρίου έχει ένα ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του, ενώ από την άλλη το όνομα του Δεληζήση «παίζει» τον τελευταίο καιρό στο ρεπορτάζ του Άρη Θεσσαλονίκης. Από τη μία αναφέρεται ότι μπορεί να παίξει για ακόμη έναν χρόνο στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης και από την άλλη ότι αποτελεί υποψήφιο για τη θέση του διευθυντή της συγκεκριμένης ΠΑΕ ήδη από φέτος. Ερώτημα προκύπτει και για την επίθεση, αφού ο Σιαφά αν κρίνει κανείς από τις συμμετοχές του τελευταία, έχει χάσει και τη θέση του βασικού, και δεν μπορεί να πει κανείς ότι η απόδοσή του στο σκοράρισμα φέτος ήταν ιδιαίτερα καταλυτική για τους «κυανόλευκους».

Ουσιαστικά το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει στη Νίκη Βόλου, ενώ θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς ότι το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουνίου, ο προπονητής των «κυανόλευκων» Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε συνάντηση με τους διοικούντες, ώστε να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις με φόντο την αγωνιστική περίοδο 2023-24, βάσει των υψηλών όπως φαίνεται και πάλι στόχων, έχοντας ως πάθημα-μάθημα και τη φετινή χρονιά.

Ουσιαστικά όπως φαίνεται και στους ίδιους, ελπίδες για κάτι καλύτερο φέτος υπήρχαν μέχρι και το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό για τη 18η αγωνιστική. Όμως μετά τα όσα έγιναν εκεί (η Νίκη προηγήθηκε με τέρμα του Τζιώρα για να κάνει την ανατροπή η ΑΕΛ με δύο τέρματα του Ογκμπόε και να επέλθει μετά τα επεισόδια η οριστική διακοπή του αγώνα), συν την τιμωρία που ακολούθησε, ουσιαστικά ο βαθμολογικός στόχος για τη Νίκη χάθηκε.

Προφανώς και η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τα μεταγραφικά, την παραμονή και την αποχώρηση παικτών, για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το στήσιμο της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πάντως συνεχώς δηλώνει ικανοποιημένος από τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του, έχει κάνει λόγο για 3-4 μεταγραφές (δεν αποκλείεται πάντως ελαφρά μεγαλύτερος αριθμός), ενώ πολλά εξαρτώνται από το ενδιαφέρον που μπορεί (και έχει υπάρξει) και για παίκτες της Νίκης που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.