Συνέχισε με το απόλυτο ο Κένταυρος Αγριάς

Μαθήματα προπαίδειας παραδίδει ο Κένταυρος. Έκανε το 6×6 και με 12 βαθμούς έχει κάνει κατάληψη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου (Βορράς) της Β Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ ανδρών.

Η ομάδα της Μαγνησίας ταξίδεψε το Σάββατο (2/12) στο ακριτικό Αμύνταιο, για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Α. Καστοριάς. Οι τυπικά γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να αλλάξουν έδρα, επειδή εκτελούνται εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης τους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Διονύση Κρατήρα διαχειρίστηκε με ωριμότητα τις συνθήκες του παιχνιδιού. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Ο Κένταυρος διατήρησε συνεχώς το προβάδισμα και δίχως να ανησυχήσει σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού,  κατάφερε να αποσπάσει το έκτο ροζ φύλλο αγώνα. Ο νεαρός ίντερ Άγγελος Καλαποδάς με τον Δημήτρη Πάσχο, που αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ, διακρίθηκαν επιθετικά πετυχαίνοντας από πέντε τέρματα. Την αποστολή του Κενταύρου συνόδευσε ο Έφορος της ομάδας Αντώνης Χαλκιάς.

Την επόμενο Κυριακή (10/12) ο Κένταυρος θα αντιμετωπίσει στο ΕΑΚ του Βόλου τη Γ.Ε. Δράμας με στόχο να υπερασπιστεί την έδρα του και να  διευρύνει το αήττητο σερί του.

Πεντάλεπτα: 2-2, 3-5, 4-5, 7-10, 8-12, 9-16 [ημ.], 11-17, 12-19, 13-20, 15-24, 20-27, 21-27.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ: Γκαμώτσος, Μηλιόρδος Δ., Καλαποδάς 5, Λαζάρου 4, Χαλκιάς, Ελευθεριάδης 3, Μηλιόρδος Αθ., Αντωνιάδης, Χιώτης 2, Καρανάσιος 3, Ζαμάνης 2, Μιχαλόπουλος 3, Πάσχος 5.

Δίλεπτα 3-3. Πέναλτι 1/2-2/2.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.