Συνέχισε την πτωτική του πορεία ο Γ.Σ. Αλμυρού, έχασε με 1-0 από τα Σέλλανα

Ο Μπαρούτας στο ματς του Προαστίου με αντίπαλο τον Πατσαρούχα

Συνέχισε την πτωτική του πορεία ο Γ.Σ. Αλμυρού, αφού έχασε και στο Προάστιο Καρδίτσας με 1-0 από τα Σέλλανα, τα οποία πήραν ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 2-1.

Για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου μοιάζει σα να σταμάτησε ο χρόνος στις 25 Νοεμβρίου στη Στυλίδα, όταν και πέτυχε την τελευταία του νίκη εντός γηπέδου με 0-1 επί της τοπικής ομάδας, αφού το μοναδικό τρίποντο από τότε μέχρι σήμερα έχει έρθει στα χαρτιά στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Συγκεκριμένα ο Γ.Σ.Α. έχει χάσει από Νίκη και Ολυμπιακό Β. στην έδρα του, όπου έφερε ισοπαλία 0-0 με τον Φωκικό, ενώ μακριά από το Αθ. Ραγάζος ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, τον Αστέρα Ιτέας, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τώρα από τα Σέλλανα. Άρα μετρά πέρα από το 0-3 άνευ αγώνος με την Αναγέννηση Καρδίτσας μία ισοπαλία και έξι ήττες στα τελευταία του παιχνίδια. Μάλιστα όλες οι παραπάνω ήττες ήταν στο γκολ, στο οποίο δυσκολεύεται πολύ ο Αλμυρός.

Το παιχνίδι με τα Σέλλανα το έκρινε το τέρμα του Κοντού στο 37’, με τον Σταυράκη να βρίσκει την μπάλα, αλλά αυτή αναπήδησε στο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα.  Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στο 89’ να σώσουν τον βαθμό, αλλά η κεφαλιά του Κοντοβά μετά το κόρνερ του Τσελεπή έφυγε λίγο έξω από τη δεξιά δοκό.

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Παπαδόπουλος, Δημολιός (89’ Παπαδημητρίου), Παπαγεωργίου, Αρχοντής, Μπούσδρας, Κούρκουλας, Υφαντής (75’ Τζάνης), Μπιτέλης, Κοντός (84’ Μπακρατσάς), Τσιρογιάννης (60’ Συράκος), Πατσαρούχας.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Στουρνάρας, Βέργος, Αλεξανδρής (65’ Τσελεπής), Δημηνάς (74’ Λουκάς), Γκίκας (80’ Ματθαίου), Κοντοβάς, Αναστασίου (55’ Τζοβάρας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.