Συνεργασία του Ρήγα Φεραίου με την ΆΝΑΣΣΑ

Η διοίκηση του ΑΣΒ Ρήγας Φεραίος, με ιδιαίτερη χαρά όπως τονίζει, ανακοίνωσε άλλη μία χορηγική συνεργασία με την ΑΝΑΣΣΑ (Πολυιατρείο – Γενική κλινική).

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΆΝΑΣΣΑ ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, υπηρετώντας το υπέρτατο αγαθό της υγείας πάντα με σεβασμό, ευαισθησία αλλά και καινοτόμες δράσεις, στηρίζει ενεργά τον Αθλητικό Σύλλογο Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» και βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών στο δύσκολο και συχνά επίπονο έργο τους.

Βασικός στόχος της ΆΝΑΣΣΑ είναι να γνωρίζουν τόσο οι αθλητές όσο και οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες του ΑΣΒ «Ρήγας Φεραίος»  ότι έχουν δίπλα τους έναν ισχυρό σύμμαχο που θα τους συντροφεύει σε κάθε τους αθλητικό βήμα, όσο απαιτητικό κι αν είναι αυτό.

Στους ιδιαίτερους και δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε, η ΆΝΑΣΣΑ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς δεξιά, ο κος Απόστολος Παπατόλιας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο κος Ιωάννης Σιουμουρέκης, Αντιπρόεδρος του ΑΣΒ «Ρήγας Φεραίος», ο κος Δημήτριος Καραστάθης, Διευθύνων Σύμβουλος Κλινικής ΆΝΑΣΣΑ και ο κος Σωτήριος Ντούμας, Εμπορικός Διευθυντής Κλινικής ΆΝΑΣΣΑ.

Το ΔΣ εκφράζει τις ευχαριστίες αλλά και την ευγνωμοσύνη του προς την διοίκηση και τα στελέχη της ΑΝΑΣΣΑ, και θεωρεί υποχρέωσή του να αναφέρει δημοσίως την στήριξη της προς τον σύλλογο μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.