Η Ανόρθωση γνώρισε μεν τη συντριβή στην 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών με 52 πόντους διαφορά από τον Παναθηναϊκό, που έκανε το 5Χ5 στο κλειστό Π. Γιαννακόπουλος στη Λεωφόρο, αλλά τουλάχιστον η νεοαποκτηθείσα Μπατλ όχι μόνο αγωνίστηκε για τις φιλοξενούμενες, αλλά έδειξε να βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, σκοράροντας 10 πόντους σε 25 λεπτά συμμετοχής με μία μόλις προπόνηση.
Το 108-56 τα λέει όλα για τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με τις γηπεδούχες να έχουν ξεφύγει με είκοσι πόντους από την πρώτη κιόλας περίοδο.
Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η αειθαλής σέντερ της Ανόρθωσης, Ασημίνα Κουτσουνούρη, με 21 πόντους σε 27.48 που έμεινε στο παρκέ, με τη βολιώτικη ομάδα να ενδιαφέρεται πλέον για τo επόμενο καθοριστικό ματς με τον ΠΑΟΚ στον Βόλο, ώστε να πετύχει την πρώτη της νίκη.
Δεκάλεπτα: 27-7, 51-25, 76-37, 108-56
Παναθηναϊκός (Ερντέμ): Φιτζέραλντ 9 (1), Κωτούλα 8 (2), Μπράουν 15 (2), Κουμαντσιώτου 5, Γαλανόπουλος 5 (1), Πολυμένη 14 (3), Βίτολα, Χατζηλεοντή 6 (2), Κριμίλη 16 (3), Χατζηγιακουμή 8 (2), Υφαντοπούλου 2, Πρινς 20.
Ανόρθωση Βόλου (Στρατίκης): Μίνγκο 5, Σουλτάνη 4, Κοτζαΐτση, Σιουμουρέκη 1, Σαμαντά, Κουτσουνούρη 21 (2), Γκανάτσιου, Σμιθ 8 (2), Ταντουρόφσκα 7 (1), Μπατλ 10.

















