ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας: Συγχαρητήρια και ευχές στους Βολιώτες της Ολυμπιακής Ομάδας

Η Επιτροπή Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων στο Τόκυο, την κορυφαία αθλητική διοργάνωση, με ανακοίνωσή της συγχαίρει ολόθερμα τους Μαγνησιώτες μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, δίνοντας ειδικά συγχαρητήρια επίσης για την επιμονή και τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν υπό αυτές τις φοβερές συνθήκες της πανδημίας.

Οι αθλητές μας είναι οι:

-Χρήστος Βολικάκης, παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας πίστας, μέλος του Cycling Team Volos, που έχει άλλες τρεις φορές εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Ολυμπιακούς αγώνες.

-Έλενα Φραγκάκη, μόλις 17 ετών, πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης, αθλήτρια του ΝΟΒΑ στην καλλιτεχνική κολύμβηση που πέτυχε μαζί με την εθνική μας ομάδα για πρώτη φορά την πρόκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι πολύπειροι και πολύ επιτυχημένοι ομοσπονδιακοί προπονητές Θοδωρής Βλάχος, προπονητής της Εθνικής Πόλο Ανδρών και Γιώργος Φώτου, προπονητής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας

Επιπλέον, συμμετέχει ο Νίκος Τουλούδης, ο παλαιός πρωταθλητής καταδύσεων και ομοσπονδιακός προπονητής, ως διεθνής κριτής για τρίτη συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας εύχεται κάθε επιτυχία στους συντοπίτες καθώς και σε όλη την ολυμπιακή αποστολή. «Αποτελούν παραδείγματα αγωνιστικότητας, αποφασιστικότητας, σκληρής προσπάθειας και ήθους. Η στήριξη των αθλητών μας, πρωταθλητών και ερασιτεχνών, είναι επιβεβλημένη από την πολιτεία και αποτελεί προτεραιότητά μας» καταλήγει η Επιτροπή Αθλητισμού.