Συζητά με Πρίφτη, Μούτσα και Τανό ο Διαγόρας

Μπορεί οι διοικητικές ζυμώσεις να καθυστέρησαν την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά, ωστόσο τα μέλη του Διαγόρα Στεφανοβικείου έχουν ήδη προχωρήσει σε κινήσεις με φόντο τη Γ’ Εθνική κατηγορία και τη νέα προσπάθεια που ξεκινά.

Έτσι, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου έχει ήδη προχωρήσει σε ανανεώσεις συμφωνιών με οκτώ συνολικά παίκτες έως τώρα, διατηρώντας στις τάξεις της ομάδας τους Αλέξανδρο Κουβελά, Λάζαρο Καραμανλή, Δημήτρη Καλλιακούδα, Φίλιππο Καραμπούζη, Βασίλη Λάϊο, Χρήστο Σπαθή, Γιώργο Αλεξίου και Αλέξανδρο Αναστασίου. Ωστόσο δεν αποκλείεται να συμπληρωθεί η… ενδεκάδα με τρεις ακόμη παίκτες, με τους οποίους η διοίκηση συζητά ήδη.

Ο λόγος για τους Σεραφείμ Τανό, Δημήτρη Πρίφτη και Μπλέντι Μούτσα, τρεις παίκτες που η διοίκηση εμπιστεύεται και ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Αρσένος, θέλει να τους έχει στη διάθεσή του και τη νέα μεταγραφική περίοδο. Ήδη οι επαφές έχουν γίνει και στα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και για τους τρεις.

Από την άλλη, είναι δεδομένο ότι ο Διαγόρας κινείται και μεταγραφικά, ώστε να προσθέσει παίκτες στο δυναμικό του που θα δώσουν ουσία τη νέα χρονιά. Συζητήσεις έχουν γίνει και με την οριστικοποίηση όλων των δεδομένων θα ακολουθήσουν και ανακοινώσεις.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.