Τα μεταγραφικά σενάρια καλά κρατούν για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση

 

Η ονοματολογία συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά επίσημες ανακοινώσεις δεν έρχονται στο προσκήνιο με αποτέλεσμα όλοι να περιμένουν τι μέλλει γενέσθαι, και ενώ έχει ήδη o Ιούλιος.

Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη και η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει συχνά-πυκνά ότι υπάρχουν συμφωνίες οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα και μάλιστα με παίκτες από το πάνω ράφι.

Το μόνο 100% ότι ο Άγγελος Σταυράκης θα είναι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου τη νέα χρονιά, αλλά πέρα από τη μεταγραφολογία δεν έρχεται κάτι άλλο στο προσκήνιο. Πιθανότατα όμως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να γίνουν γνωστά νεότερα επίσημα δεδομένα, αλλά όλα εξαρτώνται από τη διοίκηση και φυσικά θα πρέπει οι υποψήφιοι να φορέσουν τα ερυθρόλευκα να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν. Aύριο εξάλλου αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Τάσο Κυριάκο προκειμένου να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού, κάτι που πιθανότατα θα συντελέσει και στην θετική κατάληξη των επαφών που έχει η διοίκηση με παίκτες από τον νομό Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.