Tae Kwon Do: Διακρίσεις για μέλη του Νικόμαχου

Με τον καλύτερο τρόπο ανοίγει η αθλητική χρονιά 2022-2023 για τον Νικόμαχο Βόλου, όπως αναφέρουν τα στελέχη του, καθώς στο Πανελλήνιο Παίδων-Κορασίδων καθώς και διασυλλογικό κατάφερε να κατακτήσει 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο, ενώ στο Πανελλήνιο Κύπελλο 3 χρυσά και 2 ασημένια με συμμετοχή 5 αθλητών.

Στο πανελλήνιο κύπελλο, που έγινε στον Πολύγυρο στις 19 και 20 Νοεμβρίου, χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Ανάργυρος Χλίτσιος στην κατηγορία -78 Εφήβων, Χρήστος Φραδέλος στην κατηγορία -74 Ανδρών και ο Απόστολος Καραγιαννόπουλος στην κατηγορία -49 Παίδων. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ευάγγελος Τόρης στην κατηγορία -58 Ανδρών και ο Αθανάσιος Σανιδάς στην κατηγορία -68.

Στο Πανελλήνιο και Διασυλλογικό Παίδων-Κορασίδων της Χαλκίδας, η Ελένη Ψαρογιάννη στην κατηγορία-33 Κορασίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Επίσης παίζοντας για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μάριος Φραδέλος Μάριος στην κατηγορία -41 κιλών και η Σόνια Σανιδά στην κατηγορία -44 κιλών . Στο Πανελλήνιο συμμετείχαν και οι Παναγιώτα Τσιούμα, Μελίνα Τζήμα, Νίκος Καραμπελιάς, Ελένη Νικολάου και Απόστολος Καραγιαννόπουλος.

Οι προπονητές Δημήτρης και Παύλος Τόρης από την μεριά τους εξέφρασαν  την ευχαρίστηση τους για την απόδοση και τα αποτελέσματα των αθλητών και συνεχίζουν την προετοιμασία για τον επόμενο σταθμό που είναι το 3ο Προκριματικό πρωτάθλημα ΕΤΑΒΕ, που θα κρίνει και τα μέλη των κλιμακίων για το 2023.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.