Τελέστηκε ο αγιασμός του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. για τη νέα αγωνιστική χρονιά

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός με την ευκαιρία έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς όλων των αθλητικών τμημάτων του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. (Τεχνική Κολύμβηση, Κολύμβηση, Κολύμβηση Ανοικτής Θάλασσας, Κωπηλασία,  Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θάλασσας, Υδατοσφαίριση, Ερασιτεχνική Αλιεία, Υποβρύχια Δραστηριότητα).

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου “εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος Απόστολος Καζάκης καλωσόρισε τους παρόντες και αναφέρθηκε στις καλές δημιουργικές σχέσεις του Ομίλου με όλους τους φορείς Πανελληνίως, ώστε από τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του  Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. να ξεπηδήσουν Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Πανελληνιονίκες και αθλητές που συνδυάζουν τον αθλητισμό με καλές επιδόσεις και στα μαθήματά τους, αλλά και την κοινωνική εθελοντική συμμετοχή του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., σε όλους τους αντίστοιχους αγώνες που διεξάγονται.

Διοικητικό Συμβούλιο, μέλη, αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι του Ναυταθλητισμού είναι υπερήφανοι, διότι στην Ιστορική διαδρομή από την Ίδρυση του Ομίλου από το 1950 με ομοψυχία και αγάπη για τον Υγρό Στίβο κατόρθωσαν να γίνει ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. από απλός εκπρόσωπος της συνοικίας του Αγ. Κων/νου ο μοναδικός Ολυμπιονίκης Όμιλος της περιοχής μας εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα Παγκοσμίως.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την αντιπρόεδρο και υπεύθυνη των τμημάτων Κολυμβητηρίου Μανουσάκη Ηλέκτρα και από την αντιπρόεδρο Αθλημάτων θαλάσσης  Στέλλα Ρέππου.

Τίμησαν την εκδήλωση και απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές για μία νέα δημιουργική αγωνιστική χρονιά με περισσότερες επιτυχίες οι βουλευτές Μαγνησίας, κ.κ. Ζέττα Μακρή, Αθανάσιος Λιούπης, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και ο αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Νάσιος Απόστολος.

Παρέστησαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Χατζόπουλος και η επίτιμος Πρόεδρος του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. Ελπίδα Νικολάου.

Χαιρετισμό επίσης έστειλε η πρώην Υπουργός κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. τίμησε τον αναμορφωτή του αθλήματος της κωπηλασίας και συντελεστή των μεγάλων επιτυχιών του τμήματος Κωπηλασίας Σίμο Σάμιο και τον Μακρή Στάμο, προπονητή Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης, που δίδαξε όλους τους κολυμβητές και κολυμβήτριες της περιοχής μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης αυτής εκδήλωσης, την ΕΨΑ Α.Ε., την χαλβαδοποιία Παπαγιαννόπουλου και όλους τους γονείς της περιοχής μας που συμπαραστέκονται ποικιλοτρόπως στον Όμιλο”.

.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.