Τελέστηκε ο αγιασμός του Σαρακηνού με πολλά μηνύματα αισιοδοξίας (pics)

«Συνεχίζουμε σαν μην έγινε τίποτα», ήταν το μήνυμα του προέδρου του συλλόγου, Θ. Γκλαβίνη

Τελέστηκε σήμερα Δευτέρα (2/10) ο αγιασμός του Σαρακηνού, με τους παίκτες της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας να δίνουν το παρών, όπως και η διοίκηση, αλλά και φίλοι του συλλόγου.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Θανασούλης

Σίγουρα μετά τις μεγάλες ζημιές που υπέστη από τις πλημμύρες το γήπεδο του Σαρακηνού, ήταν επίτευγμα ότι καθαρίστηκε τόσο γρήγορα με την προσπάθεια όλων, παικτών, παραγόντων, αλλά και εθελοντών από άλλες ομάδες και κατέστη δυνατό να γίνει ο αγιασμός, τον οποίον τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιος.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ότι οι δυσκολίες στον τόπο μας τις τελευταίες μέρες είναι πρωτοφανείς, αλλά αποτελούν μία δοκιμασία από τον Θεό, για να αναδείξουμε τις αρετές μας και να δείξουμε ότι δεν απελπιζόμαστε, εκφράζοντας την πίστη του ότι θα ξεπεραστεί κι αυτή η δυσκολία.

Ο πρόεδρος του Σαρακηνού Θοδωρής Γκλαβίνης, αφού τόνισε με αισιοδοξία «συνεχίζουμε σαν μην έγινε τίποτα», ζήτησε από την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη να βοηθήσει και τώρα (σ.σ. με χρήματα της Περιφέρειας εγκαταστάθηκε ο πλαστικός τάπητας) με τις ζημιές που έχουν υποστεί οι εγκαταστάσεις κι εκείνη υποσχέθηκε ότι την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποκατάστασης.

Η κ. Κολυνδρίνη αποκάλυψε ότι στην πρόσκληση που της έκανε ο πρόεδρος του Σαρακηνού της ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, ας  έχουμε ζημιές, θα τα φτιάξουμε», προσθέτοντας πως, όταν ήρθε η ίδια στο γήπεδο και είδε τα χαμόγελα όλων, διαπίστωσε ότι τίποτα δεν αξίζει περισσότερο απ’ αυτό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.