Τελευταίο της σεζόν και του Ελευθερόπουλου

Η Νίκη φιλοξενείται από τον Μακεδονικό στο φινάλε των πλέι οφ του 1ου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2

Το τελευταίο ματς της σεζόν 2023-24 δίνει σήμερα Πέμπτη (23/5) στις 17.00 στο γήπεδο Νεάπολης Θεσσαλονίκης η Νίκη απέναντι στον γηπεδούχο Μακεδονικό, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρώτου ομίλου της Super League 2.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι ταυτόχρονα και το τελευταίο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο των κυανόλευκων, καθώς ανακοίνωσε στους παίκτες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’ στο Σεραφείδειο ότι αποχωρεί από την ομάδα.

Η Νίκη θέλει το θετικό αποτέλεσμα, για να τερματίσει στην τρίτη θέση, ενώ αν χάσει ο Μακεδονικός θα είναι τρίτος στην ισοβαθμία, καθώς έχει κερδίσει μία φορά τη Νίκη στον Βόλο με 1-2 στον πρώτο γύρο, τη στιγμή που οι δύο ομάδες έχουν έρθει ισόπαλες στις άλλες δύο αναμετρήσεις τους.

Η Νίκη θα ταξιδέψει αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη, κάτι που σημαίνει ότι αποστολή θα ανακοινωθεί σήμερα από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο κι όλα δείχνουν ότι σ’ αυτήν δεν θα είναι και πάλι οι τέσσερις ξένοι Μιράντα, Ναά, Μπαχανάκ και Μακατσάρια, ενώ, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, εκτός είναι ο τραυματίας Παναγιωτίδης.

Το ματς της Νίκης με τον Μακεδονικό θα διευθύνει ο Χρήστος Κακουλίδης του συνδέσμου Θράκης, ενώ θα μεταδοθεί από την ιντερνετική πλατφόρμα sl2muvi.com.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.