«Τελικός» στην Θεσσαλονίκη για τον ΑΣ Βόλος 2004

Κοντράρεται με τους Λέοντες για την τελευταία αγωνιστική

Τον τελικό που θα δώσει την άνοδο στην Α’ Εθνική και θα αποτελέσει το επιστέγασμα των κόπων αθλητριών και προπονητών θα δώσει αύριο Κυριακή στις 17:00, στο Δημοτικό γήπεδο Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τους Λέοντες, στα πλαίσια της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Τα κορίτσια της Ελένης Κουσκούνη βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά δύο βαθμών από τις αυριανές αντιπάλους τους και η ισοπαλία ακόμα τους δίνει την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία γυναικείου ποδοσφαίρου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κορίτσια του ΑΣ Βόλος 2004 έχουν να αγωνιστούν από τις 17 του μηνός, όταν και επιβλήθηκαν με 0-3 στα Γρεβενά, της Σειρήνας.

Ελ. Κουσκούνη: «Γι’ αυτό το παιχνίδι προπονούνται σκληρά τα κορίτσια»
Το «magnesiasports» επικοινώνησε με την προπονητή του ΑΣ Βόλος 2004, Ελένη Κουσκούνη, η οποία τόνισε τα εξής: «Ο στόχος από την αρχή της χρονιάς είναι ξεκάθαρος και δουλέψαμε γι’ αυτόν. Είναι η άνοδος. Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στους Λέοντες γιατί είναι μία δυνατή ομάδα, κάτι που φαίνεται κι από τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Θα παλέψουν κι αυτές, θέλουν τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε δυνατές, δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα απουσίας. Τα κορίτσια είναι ενθουσιασμένα και τον αγώνα αυτό τον περιμένουν τόσα χρόνια».

Με 22 κορίτσια η αποστολή
Με 22 κορίτσια θα αναχωρήσει την Κυριακή 15 Μαΐου, στις 11:45 από το Δημαρχείο Βόλου η αποστολή του ΑΣ Βόλος 2004 κι αυτή αποτελείται από τις: Τσιλίκα, Παπασακελλαρίου, Ιωακειμίδου, Βέτσικα, Κέκου, Νάνου, Ζντραβκοβιτς, Γκέκα, Καρακάνα, Νέννε, Παπαδοπούλου, Ζήγρα, Σαρρηγιάννη, Αναγνώστου, Σιέχου, Κιάρη, Πασχαλίδη, Κυριάκου, Κομνιώτη, Μπάρτζου, Μεταξά, Γάτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.