Τέλος καριέρας για τον Χατζή του Γ.Σ.Α., που συνεχίζει από άλλο πόστο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το τελευταίο παιχνίδι της μπασκετικής καριέρας ήταν για τον Οδυσσέα Χατζή του Γ.Σ. Αλμυρού ήταν αυτό της περασμένης Κυριακής (26/4) για τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της Α2 ΕΣΚΑΘ με την Ακαδημία Καρδίτσας, ωστόσο θα συνεχίσει από άλλο πόστο στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μακρόχρονης αγωνιστικής πορείας του Οδυσσέα Χατζή, ενός αθλητή που ταύτισε το όνομά του με την ομάδα μας για 15 συνολικά έτη, καθώς το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ήταν και το τελευταίο του ως παίκτης!

Από την επόμενη χρονιά πρόκειται να συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα μας από διαφορετική θέση.

Στο ερασιτεχνικό μπάσκετ, η πίστη σε έναν σύλλογο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποτελεί σπάνιο φαινόμενο και ο Οδυσσέας υπήρξε ο «φάρος» αυτής της νοοτροπίας για εμάς.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι συμπαίκτες του, τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία.

Ο ίδιος δηλώνει: «Μετά από 24 χρόνια ήρθε η ώρα να σταματήσω το άθλημα το οποίο αγαπώ από μικρός και δεν υπάρχει καλύτερο τέλος από το να κερδίσω την άνοδο με την αγαπημένη μου ομάδα, τον Γ.Σ.Α., απ’ όπου ξεκίνησα και το μπάσκετ.

Ήταν μια φοβερή σεζόν για μια ομάδα που χτίστηκε κυριολεκτικά από το μηδέν την τελευταία στιγμή».

Οδυσσέα, σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα μας και στο μπάσκετ του Αλμυρού!».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.