Τέλος ο Σιαμέτης από τον Πύρασο, νέος προπονητής ο Δανόπουλος

Το ματς στο Π. Μαγουλάς με την Αγία Αννα ήταν το τελευταίο του Γιάννη Σιαμέτη στον πάγκο του Πυράσου, ο οποίος μετά την ήττα του με 2-1 έμεινε δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Ο σύλλογος της Νέας Αγχιάλου έλυσε τη συνεργασία του με τον 35χρονο τεχνικό και ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του, που είναι ο Γιώργος Δανόπουλος, ένα δικό του παιδί.

Η ανακοίνωση για τον Γιάννη Σιαμέτη: «Η δεύτερη θητεία του Γιάννη Σιαμέτη στην τεχνική ηγεσία του Πυράσου ολοκληρώθηκε στις 21 Ιανουαρίου, καθώς λύθηκε η συνεργασία μας. Αφήνει τον Πύρασο στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και στα προημιτελικά του Κυπέλλου, έχοντας σημαντική συμβολή στο χτίσιμο της φετινής ομάδας. Τη σεζόν 2023-24 υπό την καθοδήγησή του ο Πύρασος σημείωσε έντεκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία μας, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσωπική-επαγγελματική του πορεία κι αποχαιρετούμε έναν φίλο που έχει βάλει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου μας».

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Δανόπουλο: «Η διοίκηση του Πυράσου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός δικού μας ανθρώπου στην τεχνική ηγεσία ύστερα από πέντε χρόνια. Ο Γιώργος Δανόπουλος θα καθοδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και δηλώνουμε ότι έχει την αμέριστη στήριξη της διοίκησης.

Θα γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές και θα προπονήσει για πρώτη φορά σήμερα Δευτέρα».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.