Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Θησέα, 2-0 τα Μετέωρα

Με ουσία στο παιχνίδι του ο Θησέας επικράτησε με 2-0 των Μετεώρων στην Αγριά, πήρε το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο και φιγουράρει μαζί με τον Πιερικό στη 2η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έναν βαθμό πίσω από την κορυφή, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική πορεία.

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα σφιχτό παιχνίδι, ενώ στην αρχή της επανάληψης ήρθαν τα δύο γκολ και από κει και πέρα με σωστή διαχείριση ο Θησέας κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα.

Στο 51′ ο Βλάχος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έπειτα από σέντρα από τα δεξιά, ενώ το 2-0 έγινε στο 60′ με γκολ του Σιώμου, που πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων σε κεφαλιά του Οικονόμου μετά από φάουλ του Κοτζαθανάση.

Ο Θησέας ξεκίνησε με τον Κεφαλά κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του η τετράδα της άμυνας αποτελούνταν από τους πλάγιους μπακ Κυρίτση και Διαμαντόπουλο και τους στόπερ Γιαουπλάρι και Ιακωβίδη. Οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Χατζησταμάτης-Οικονόμου, δεκάρι ο Κοτζαθανάσης, δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή τοποθετήθηκε ο Ιωαννίδης, αριστερά ο Πέτσης και φορ ήταν ο Βλάχος.

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Γιαουπλάρι, Ιακωβίδης, Χατζησταμάτης (5’ λ. τρ. Σιώμος, 63’ Μπόρας), Οικονόμου (83’ Γαλανόπουλος), Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης, Πέτσης, Βλάχος (77’ Ζάχος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.